​Briller – alt fra skærmbriller til hverdagsbriller

Fokus på grundighed, seriøsitet og interesse

Er det blevet tid til nye briller? Så kom forbi vores optikforretning. Hos VEDI OPTIK har vi et bredt af brillestel, og vi sliber selv glassene på eget sliberi. Forretningen ligger på Islands Brygge på Amager, hvilket er ganske tæt på København K.

Vi er en selvstændig og personlig optikforretning, der er skabt ud fra en fælles glæde for faget. Det betyder, at vi sætter optikken i højsædet. Samtidig har vi fokus på grundighed, seriøsitet og interesse. Vi tilbyder alt fra læsebriller og skærmbriller til herrebriller og damebriller samt solbriller med styrke.

hvis du vil læse mere om hvem vi er og hvad vi har af erfaring, så klik her.

Vores sliberi sikrer et solidt og præcist håndværk

Briller handler om meget mere end at vælge et pænt brillestel. Det har naturligvis også en stor betydning, og derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig med at vælge et stel, som er flot, som passer til din stil, og som faktisk klæder dig. Det er også vigtigt, at brillerne sidder ordentligt. Samtidig skal glassene slibes korrekt og sidde rigtigt i stellet.​

Det kræver en god rådgivning, hvor der er fokus på selve optikken, når du skal finde et nyt stel og nye brilleglas. Det kræver samtidig et solidt og præcist håndværk. 

Derfor har vi eget sliberi, ligesom vi altid har en veluddannet og erfaren optiker til hjælpe og vejlede dig, når brillerne skal udskiftes. Optikeren er med hele vejen fra synsprøve til valg af brillestel og glas.

Kontakt os eller kom forbi for at se på briller

Du er altid velkommen i butikken for at se vores store udvalg af brillestel, som er udvalgt ud fra æstetik og kvalitet. Samtidig kan vi tage en snak om vores priser og om dit budget for nye briller. Måske kan vi finde en billig brille, hvis du ønsker det, men vi kan også finde en mere eksklusiv brille.

Du kan endvidere ringe til os, hvis du ønsker en pris på forhånd.​

ft-round VEDI OPTIK

ISAFJORDSGADE 1

2300 KØBENHAVN S

TELEFON: 32 11 40 20

E-MAIL: VEDI@VEDI.DK 

fb  instagram

ft-round​ ÅBNINGSTIDER:​ 

​MANDAG LUKKET

TIRSDAG - FREDAG 9.30-17.30

LØRDAG 9.30-14.00

SØNDAG LUKKET